T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / YEŞİLHİSAR - Kavak İlkokulu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yol Koşusu Yarışma Statüsü

Yeşilhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü / Yeşilhisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yol Koşusu Yarışma Statüsü

Teknik Konular;

 

1)      29 Ekim 2023 Pazar günü saat 09.00’da İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerince tertip edilecektir.

2)      Yarışma kız ve erkek öğrenci sporcular olmak üzere iki kategori arasında yapılacaktır.

3)      Okul beden eğitimi öğretmenleri, görevlendirilecek öğretmenler veya antrenörlerce yetenekli öğrencilerin seçilip yarışmalara katılımları sağlanacaktır.

4)      İlçemizdeki her okuldan (Lise, Ortaokul) her cinsiyet grubundan en az 4 toplamda 8 öğrenci yarışmalara katılacak üstü sayıda katılım serbest olacaktır.

5)      İlkokullardan yarışmaya katılabilecek fiziki görünüm veya yeterliliklerine göre sporcuların yarışmalara katılmalarına izin verilecektir.

6)      Yarışmalara katılan öğrencilere okullarınca Okul Atletizm Lisansı çıkartılacak olup lisansı olmayan öğrenciler yarışmayaizin verilmeyecektir.

7)      Yarışmalara katılacak sporcuların kayıtları ve göğüs numaraları 27 Ekim Cuma günü mesai saatleri içerisinde İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılacak kayıt yaptırmaya gelirken okul lisansları ile başvuruda bulunulacaktır.

8)      Yarışma günü yarışmaya kayıt yapılmayacak göğüs numarası verilmeyecektir.

9)      Yarışma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önündenbaşlayacak İsmet İnönü Caddesini takip edilmesi ile kapalı spor salonu önünden geçilerek ileİlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Stadyumu önündeson bulacaktır.

Ödüller;

1)                  İlk dört sırada yer alansporculara İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce madalya ve eşofmanverilecektir.

2)                 Tören seremonisi ve madalya kürsülerinin hazırlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce yapılacaktır.

Yarışma Organizasyonu Görevlileri;

1)      Yarışma hakemleri İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerince görevlendirilecek Öğretmenler veya Antrenörlerce yapılacaktır.

2)      Yarışma çıkış hakemi (1 kişi) , kapalı spor salonu dönüşü yönlendirme hakemi (1 kişi),  akaryakıt istasyonu ve ışıklı kavşakta yönlendirme hakemi (2 kişi), Mithatpaşa Ortaokulu önü yönlendirme hakemi (1 kişi), ziraat bankası önü yönlendirme hakemi (2 kişi), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önü varış hakemi (2 kişi) masa hakemi (1 kişi)  ve bilgi işlem hakemi (1 kişi).

17-10-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.10.2023 - Güncelleme: 17.10.2023 15:12 - Görüntülenme: 39
  Beğen | 1  kişi beğendi